مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟

پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟

  • کد خبر: ۳۳۱۹۸۳
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
یک وکیل دادگستری و مشاور حقوقی درخصوص دیدگاه قانون درباره پرداخت حق نفقه، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه ترکمان با اشاره به اینکه حقوق مالی زوجه در ایران بر اساس قوانین مدنی، شرعی و همچنین رویه‌های قضائی شکل گرفته است و به‌عنوان ابزاری حمایتی برای حفظ کرامت و استقلال اقتصادی زن در چارچوب زندگی مشترک شناخته می‌شود، اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی، پرداخت نفقه در عقد دائم بر عهده شوهر است. طبق ماده ۱۱۰۷، نفقه شامل مسکن، غذا، لباس، اثاث منزل، خدمات بهداشتی و در صورت نیاز، خدمتکار می‌شود. اما در عقد موقت، نفقه فقط در صورت شرط ضمن عقد به زن تعلق می‌گیرد.

وی ادامه داد: در دوران عده طلاق رجعی نفقه همچنان باید پرداخت شود ولی در طلاق بائن تنها در صورت بارداری زن تعلق می‌گیرد. البته اگر زن نشوز کند و بدون عذر موجه از تمکین خودداری کند، نفقه از او ساقط می‌شود.

این وکیل دادگستری و مشاور حقوقی بیان کرد: اگر شوهر با وجود توانایی مالی، نفقه را نپردازد، به حبس تعزیری محکوم می‌شود. ضمن اینکه باید نفقه معوقه را نیز پرداخت کند. این ضمانت اجرا برای حمایت از حقوق اولیه و ضروری زوجه پیش‌بینی شده است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.